Fő támogatóink:

Újabb magabiztos győzelem

Posted on 2021 szeptember 26.

Újabb magabiztos győzelem

A mérkőzés előtt tokiói olimpián a válogatottal bronzérmet szerző, Angyal Dánielt Kovács István a szolnoki klub szakmai igazgatója köszöntötte és megajándékozta, a közönség nagy tapsa közepette.

Két héten belül harmadszor találkoztak a felek, előbb kétszer a Magyar Kupában, most a bajnokságban. A szolnoki csapat különösen az első két negyedben játszott jól, és hamar eldöntötte a mérkőzést.

A kaposváriak edzője, Surányi László ekképp látta az összecsapást: – Úgy terveztük, hogy meglepetést okozunk a Szolnok otthonában. Ez minden volt, csak meglepetés nem. A hazai csapat az első félidőben lerendezte a meccset, utána már edzőmeccsént csordogált a mérkőzés.

  • Akárcsak a Magyar Kupában most is kemény ellenfelünk volt a kaposvári csapat. Az első félidőben jól játszottunk, a másodikban viszont fizikálisan és fejben is elfogytunk. Amikor kell remélem majd jobbak leszünk a rangadókon. – mondta a lefújás után, Zsivko Gocics, Szolnok edzője.

A szolnoki csapat legközelebbi bajnoki mérkőzése október 5-én, 12.30-kor lesz Szegeden.

SZOLNOKI DÓZSA–KAPOSVÁRI VK 15–9 (4–1, 4–2 4–3, 3–3)
Vízilabda Aréna, 100 néző. Vezette: Debreceni Nóra, Csizmadia Zsolt
SZOLNOK:
 Gárdonyi – Kovács G. 2, Konarik 2, ANGYAL 2, GBADAMASSI 2, Zovic 1, Szeghalmi 1. Csere: Schmölcz, Pető A., Melkuhn, JANSIK D. 2, Milakovic 2, Teleki 1
Edző:
 Zsivko Gocics
KAPOSVÁR: Csoma – JUHÁSZ-SZELEI 3, Berta 1, Mijics, Jajcinovic, Vindisch 1, Petrovszki 1. Csere: Kakstedter, Langiewicz, Palatinus, Dobos D. Horváth Á. 1, VARGA B. 2. Edző: Surányi László
Gól – emberelőnyből: 11/6, ill. 11/5.

Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –.

Kipontozódott: Petrovszki (32. p.)

A 3. forduló további eredményei: Ferencváros–Eger 17–11, Vasas–Bp. Honvéd 9–9, Szeged–Szentes 13–6, Debrecen–PVSK 5–7, BVSC–UVSE 15–6, az OSC–Miskolc összecsapást október elsején rendezik.

Forrás: Új Néplap
Fotó: Illyés Csaba

468 ad